Lav en hurtig testmåling

Få en fornemmelse af GAIS-platformens muligheder og funktionaliteter ved at lave en gratis testmåling.

Det tager ikke lang tid og er helt uforpligtende.

Opret din profil

Gå ind på app.gais.dk og opret en profil. Du vælger selv din adgangskode.

Tryk på "Mål arbejdslysten":

Tryk på "Mål jeres arbejdslyst":

Vælg mellem en fuld GAIS-måling (38 spørgsmål eller en Quick GAIS-måling (8 spørgsmål). Du får den bedste indsigt i GAIS-platformen ved at vælge den fulde måling:

Udfyld oplysninger om din arbejdsplads:

Nu er du klar til at oprette din måling.

Opret din testmåling

Navngiv og vælg start og slut:

• giv din måling et navn
  • vælg enkeltstående måling
  • vælg, at GAIS-målingen starter, når du udsender invitationen
  • beslut, hvornår testmålingen slutter

Invitationstekst:

GAIS har en foruddefineret invitationstekst. Du kan rette i den, men du kan også bare lade den stå, da det er en testmåling.

Tilføj deltagere:

Hvis man har mange deltagere til en GAIS-måling, kan det gøre smart via GAIS Organisation og en datafil. Da du blot laver en lille testmåling, anbefaler vi, at du vælger "Tilføj deltagere manuelt via email".

Skriv email og navn på dem, du vil invitere til din testmåling. Der skal være minimum 5 mailadresser, for at du kan få en GAIS-rapport. Det er af anonymitetshensyn.

Filtre til målingen:

Filtre anvendes i rapporten til at se delmængder/udsnit af deltagernes besvarelser. GAIS opretter automatisk de automatiske filtre for dig, så her skal du ikke foretage dig noget. Du kan tilføje dine egne filtre, hvis du ønsker.

Organisation:

Spring over

Kommentarer og dialog:

Vælg, om du vil tillade indsamling af kommentarer og dialog omkring dem i din testmåling.

Ekstra spørgsmål

Her kan du vælge at tilføje ekstra spørgsmål til din testmåling ud over de 38 obligatoriske spørgsmål. Du kan vælge fra spørgsmålskataloget eller formulere dine egne.

Indstillinger:

Spring over

Send invitationer og modtag rapport

Nu er du klar til at sende invitationerne til din testmåling. Så snart deltagerne har besvaret deres måling, modtager de en personlig rapport. Og så snart mindst 5 personer har besvaret målingen, kan du se virksomhedsrapporten.

Værs´go at gå på opdagelse i GAIS-rapporten analyseværktøjer, redskaber og downloadcenter.