Gå på opdagelse i demo-målinger

Du har mulighed for at gå på opdagelse i en demo-måling for en fiktiv virksomhed. På den måde kan du se, hvordan en virksomhedsrapport ser ud, og du kan blive fortrolig med de forskellige funktionaliteter og muligheder. 

Demo-målingen giver dig både et visuelt og indholdsmæssigt indtryk af, hvordan din GAIS-rapport kommer til at se ud, når du har lavet både en og flere virksomhedsmålinger.

 


Sådan finder du demo-målingen

Så snart du har oprettet en bruger og er logget ind, kan du tilgå demo-målingen. 

Har du ikke lavet en virksomhedsmåling før, er demo-rapporten ikke synlig med det samme. Så skal du blot vælge Mål arbejdslysten.


Og tryk på Se en demomåling.Hvis du tidligere har lavet en virksomhedsmåling, klikker du Målinger i toppen af skærmen.

Her finder du demomålingen, der er markeret med et grønt banner. 

 


Demomålingen viser alle GAIS´ funktioner

Demomålingen er lavet i en fiktiv virksomhed kaldet Demo Virksomhed Aps. Du kan se og orientere dig i alle GAIS´grundfunktioner ved at undersøge demorapporten. Du kan se scorer på faktorer og spørgsmål, spredning i besvarelser, virksomhedens styrker og svagheder, forslag til prioriteringer og anbefalinger til handlinger. Du kan også se, hvordan kommentar- og dialogfunktionen fungerer i praksis og det samme med tilføjelse af ekstra spørgsmål. Da demomålingen er en gentagen måling kan du også se udviklingen over tid i den fiktive virksomhed og sammenligne resultater fra de to målinger med hinanden.

For bedst at kunne forstå kommentarer mm i demomålingen kommer her lidt baggrundsinfo om den fiktive ”Demo Virksomhed Aps”:


BRANCHEB2B-virksomhed, der sælger sikkerhedsudstyr til byggepladser, vindindustri m.m.

ORGANISATION:  47 medarbejdere. Hovedsæde placeret i Odense + salgskontorer i København og Aarhus. Salgafdelingerne i Aarhus og Aalborg har fælles teamleder. 

HOVEDKONTORPå hovedkontoret i Odense findes funktionerne HR & Administration, Salg, Marketing og Indkøb/lagerstyring ( 7 ansatte incl. leder).

HISTORIK:  57 år gammel virksomhed, der løbende har udvidet produktporteføljen. Har haft  4 års recession og måtte lige inden første GAIS-måling i 2019 afskedige 17 medarbejdere – heraf 10 medarbejdere på hovedkontoret. Siden de tog deres første GAIS-måling i 2019, har økonomien stabiliseret sig, og der er større optimisme at spore i virksomheden.

KULTUR:  Virksomheden har ikke før dette forløb med GAIS været vant til at arbejde målrettet med trivsel og trivselsmålinger. Organisationen har i forlængelse af den første GAIS-måling indført 1:1-samtaler hver 3. måned, hvor de tager udgangspunkt i målingens resultater.

 

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen