Integration til HR-systemer: API integration i GAIS​

Med GAIS er der mulighed for at lave en API integration til fx jeres HR-system, så al jeres data er opdateret.

En API-løsning gør det muligt for to systemer at udveksle data løbende og i realtid. På den måde kan dit tredjepartsystem, fx et HR-system fungere og samarbejde med GAIS-platformen.

Denne løsning er for kunder med GAIS Premium-abonnement.

Når I bruger Organisation til jeres arbejde på GAIS-platformen, tilknytter I jeres data via en datafil (CSV-fil). Vi har gjort det muligt for jer, at bygge en integration fra jeres HR-system til GAIS.

Hvad er fordelen ved en integration?

I sparer tid, da I vil hente jeres data direkte fra HR-systemet, i stedet for at samle det i en CSV-fil.

Hvad kræver det af virksomheden?

Det kræver at I har helt styr på jeres data og ved, hvad I gerne vil have med i jeres målinger. Det kolonner I gerne vil se i GAIS, skal afspejles i jeres HR-system - også med navne. Vil I gerne have en mulighed i GAIS, der hedder "Nærmeste leders leder", skal denne kategori og hedde "Nærmeste leders leder" i jeres HR-system.

Jeres IT-afdeling eller ansvarlige vil kunne konfigurere det, så de oplysninger I ønsker, der skal med, synkroniseres. På den måde har I som virksomhed kontrol over, hvilke data og informationer I ønsker at arbejde med på GAIS platformen.

Hvordan?

Vi leverer en API-beskrivelse, som I kan tage med videre til jeres IT-afdeling.

Hvem bygger integrationen?

Det er helt op til jer. Om jeres egen IT-afdeling kan bygge integrationen, om I finder nogle eksternt eller om I kontakter os, så vi henviser til vores samarbejdspartnere, er helt op til jer.

Tag fat i din Customer Succes Specialist eller skriv til support@gais.dk for at få udleveret vores API eller hvis I ønsker navnet på vores samarbejdspartner.

Integration til HR-systemer er kun tilgængeligt for vores GAIS Premium abonnenter.
Læs mere om vores forskellige abonnementer.