Bag om GAIS - drøm, ambition og ejerskab

Ideen med GAIS er meget større end at lave et værktøj til trivselsmålinger. Vi drømmer om, at GAIS er med til at forandre arbejdslyst og arbejdsliv for rigtig mange mennesker. Og vi drømmer om, at mange tilslutter sig ambitionen om at påvirke samfundet positivt via øget arbejdslyst og trivsel på jobbet.

 


Ambitionen med GAIS

GAIS ønsker at bidrage til et samfund, der udvikler sig positivt, fordi flere oplever arbejdslyst, trivsel og mening i deres arbejdsliv.

GAIS understøtter, at virksomheder, ledere og medarbejdere i fællesskab kan udvikle arbejdslysten - ved at konkretisere arbejdslyst som en ramme, der giver sprog for forandring.

GAIS stiller en platform til rådighed for virksomheder, teams og individer, så de kan måle, forstå og udvikle arbejdslysten. GAIS giver anbefalinger til handling på baggrund af data.

Arbejdslyst skabes sammen - et økosystem af samarbejdspartnere

Arbejdslyst er noget, der skabes sammen. Både internt på en arbejdsplads - men også på den større samfundsklinge. Derfor inviterer vi alle, der har den samme drøm som GAIS, til at arbejde sammen om at udvikle arbejdslysten. Helt konkret betyder det, at GAIS samarbejder med et helt økosystem af aktører, der alle arbejder for at skabe trivsel og bidrager til at udvikle og udbrede GAIS.  Eksempler på samarbejdstyper:


  • Udviklings- og videnspartnere, der indgår i et decideret udviklingssamarbejde med GAIS, som begge parter drager fordele. Læs mere her.

  • Certificerede GAIS konsulenter, der har det som en integreret del af deres forretning at arbejde med GAIS hos kunder. Læs mere her

  • GAIS Ambassadører, der anbefaler GAIS til andre og bringer deres kompetencer og viden i spil i samarbejde om den gode sag. Læs mere her.

 Bag GAIS - ejerskab

GAIS bygger oven på den viden og forskning, der er skabt over årene i God Arbejdslyst Indeks, som Krifas Videncenter for God Arbejdslyst, Institut for Lykkeforskning, Epinion og Kantar Gallup står bag.

GAIS er som initiativ udsprunget af Krifa, der med en meget betydelig finansiering ønsker at gøre arbejdet med trivsel tilgængeligt for alle. GAIS bliver udviklet og udbredt i samarbejde mellem mange aktører og på baggrund af feedback og involvering fra GAIS-partnerne, virksomheder og eksperter.

 

Læs mere om GAIS´ drøm, ambition og historie.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen