Opret og redigér din virksomhedsprofil (GAIS Basic)

På virksomhedsprofilen ligger oplysningerne om din virksomhed. Her definerer du også, hvem der skal være administratorer på din virksomhedsprofil, hvilket er en meget vigtig funktion. Det er også her, du skifter mellem forskellige virksomheder, hvis du har flere virksomhedsprofiler.

Opret en virksomhedsprofil

Det første, du skal gøre på GAIS-platformen, er at oprette en profil.

Du skal udfylde dine ønskede login-oplysninger og nogle få informationer om virksomheden.

Vælg branche

Når du skal vælge branche, kan du vælge imellem følgende:

• Bygge og anlæg
  • Finans og forsikring
  • Handel og butik
  • Hotel, restauration og turisme
  • Industri og produktion
  • Kontor og kommunikation
  • Landbrug og fødevarer
  • Social og sundhed
  • Transport
  • Undervisning og forskning
  • Offentlig service og adminstration
  • Privat service
  • Andet
  • NGO/forening

Den branche,  du vælger, er også den branche, du vil få mulighed for at benchmarke imod.

Vi har ikke et katelog, hvor vi har defineret, hvilke type organisationer/virksomheder, der passer ind hvor. Det er op til den enkelte at vælge den branche, der giver mest mening.

Man kan ikke placere sig i to brancher, selvom man måske har en virksomhed, hvor der både er produktion og transport. Her skal man vælge den branche, der er mest dækkende.

Velkommen på din forside

Nu bliver du mødt af din forside:

For at komme i gang med at oprette en måling, kan du klikke på Mål Arbejdslysten i det grønne felt:

Sådan udbygger du din virksomhedsprofil

Fold menuen ud i øverste, højre hjørne. Klik på Se virksomhedsprofil.

Udfyld manglende informationer

Udfyld informationerne om din virksomhed. Du kan altid redigere i oplysningerne.

Efter du har udfyldt informationerne, Opdater virksomhedsprofilen.

Tilføj administratorer

Overvej, hvem der skal være administrator af jeres virksomhedsprofil. Der kan sagtens være flere administratorer. En administrator kan oprette og redigere i opsætningen af målinger og har adgang til virksomhedsrapporter.

Skriv e-mailadresser og navn på dem, der skal være administrator af virksomhedsprofilen.

Hvis en administrators rettigheder skal ændres, trykker du på blyanten ud for den pågældende administrator, og så kan du ændre i rettighederne. Her kan du også slette en administrator.

Indstillinger - adgang til GAIS Handlingscenter og platformens anbefalinger

OBS: Disse funktionaliteter er en del af de betalte abonnementer, GAIS Pro og GAIS Premium. Læs om alle fordelene her.

Med Handlinger i GAIS er det let og effektfuldt at sætte initiativer i gang ud fra den viden, man har fået i målinger. I kan oprette handlinger, sætte deadlines, lave delopgaver, vælge ansvarlig for handlingen og dele handlingen med relevante personer. Du kan også vælge, om medarbejdere og ledere skal præsenteres for anbefalinger og gode råd, når de har gennemført en måling.

Benyt GAIS OpenScore

Med GAIS OpenScore kan I integrere de overordnede scores fra en GAIS-måling på jeres website ved at kopiere et lille script ind på de websider, I ønsker. Læs mere om, hvordan du integrerer GAIS OpenScore her.

Tilføj egne programmer

OBS: Denne funktionalitet er en del af de betalte abonnementer, GAIS Pro og GAIS Premium. Læs om alle fordelene her.

GAIS Premium-kunder har muligheden for at oprette egne e-learningsprogrammer, som medarbejderne i organisationen præsenteres for, når de har gennemført deres GAIS-måling.

Del adgang med certificerede GAIS-konsulenter

En certificeret GAIS konsulent kan være en stor hjælp i arbejdet med GAIS-målingen. Hvis I har et samarbejde med en certificeret GAIS-konsulent, kan I både:

• give GAIS-konsulenten adgang til jeres virksomhedsmålinger, så konsulenten kan hjælpe med udlægning og handlinger på baggrund af resultaterne.
  • give GAIS-konsulenten adgang til at oprette og administrere målinger på vegne af jer.

Hvordan det foregår, kan konsulenten fortælle jer mere om.

Skift virksomhed

Du kan skifte mellem dine forskellige virksomhedsprofiler, hvis du har flere. Eller du kan oprette en ny virksomhedsprofil.