Lav dataudsnit (GAIS Basic)

Data-udsnit er delmængder af en måling, eksempelvis en afdeling eller deltagere i en bestemt aldersgruppe. Det er en fordel at lave udsnit, når du vil dele noget af en rapport med andre, men ikke ønsker at give adgang til hele rapporten. Udsnit er baseret på de filtre, som du vælger, når du opsætter din måling.

 


Opret udsnit af målinger

Når du vil oprette udsnit ud fra en virksomhedsrapport, skal du trykke på Rediger på målingens kort på din oversigtsside.

 

Tryk på Data udsnit i det hvide banner og Opret udsnit


Vælg filtre: Nu åbnes der et vindue, hvor du kan oprette udsnit på baggrund af dine filtre. Du kan vælge én eller flere svarmuligheder på et filter, og du kan vælge svarmuligheder blandt flere filtre. Eksempelvis kan du både vælge svarmulighederne Danmark og Sverige under filtret Land samtidigt med at du vælger 20-29-årige under filtret Alder.


OBS: Jo flere filtre, du tilføjer, jo mindre bliver udsnittets størrelse. Du kan hele tiden se antallet af besvarelser i takt med, du tilføjer eller fjerner filtre til dit udsnit. Hvis dit udsnit indeholder færre end 5 besvarelser, er der for få besvarelser i forhold til at sikre medarbejdernes anonymitet, og GAIS tillader derfor ikke at lave et udsnit.


Gem udsnit: Før du kan gemme et udsnit skal det have et navn, og der skal være valgt mindst et filter. Når du har valgt de filtre, du ønsker og navngivet filtret, trykker du på Gem udsnit.Importer udsnit fra forrige måling

Har du mange udsnit, behøver du ikke oprette dem på ny hver gang. Du kan vælge at importere dine udsnit fra forrige måling.


OBS: Vær opmærksom på, at hvis du allerede havde oprettet nogle udsnit og vælger at trykker "importer udsnit fra forrige måling", vil de blive overskrevet. Dette kan ikke gøres om.

Husk at hvert udsnit indeholder det, du satte det op til i forrige måling. Det kan derfor være en god idé at tjekke dem igennem, i hvert fald hvis der er sket ændringer i organisationen. Del udsnit

Du kan vælge af dele et udsnit med en eller flere personer. Det kan for eksempel være afdelingsledere i din organisation. Når du deler et udsnit, har de personer, du deler udsnittet med, adgang til bruge GAIS´ digitale funktioner inden for det givne udsnit.

 

Find den rapport, du vil dele et udsnit fra, og tryk på Rediger. Gå til Data Udsnit.
 


Redigér eller slet udsnit

Du kan redigere eller slette dine udsnit ved at trykke på hhv. blyanten og skraldespanden ud for det ønskede udsnit.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen