Beskrivelse af særlige platformsfunktioner for GAIS Premium og GAIS Pro-abonnenter

Med GAIS Premium eller GAIS Pro får I adgang til en række muligheder, som ikke er tilgængelige uden disse abonnementer. Herunder kan du læse, hvilke funktioner der er tale om og hvordan I udnytter dem.

Se det hurtige produktoverblik her.

Funktioner for GAIS Pro og GAIS Premium-abonnenter

Organisation - vedligehold data ét sted

Opret og vedligehold data om jeres organisation ét sted, uanset hvor mange målinger og aktiviteter, I har. Læs mere her.

• Afdelinger og teams: I kan mappe Afdelinger og Teams. Det åbner for muligheder for fx automatisk generering af alle afdelingsudsnit, udsendelse af målinger til specifikke afdelinger i organisationen mm.
  • Differentierede sprog: Definer for hver deltager, hvilket sprog invitationer skal sendes på.

Digitalt handlingscenter

Med GAIS Handlinger er det let og effektfuldt at sætte initiativer i gang ud fra den viden, I får i målinger. Analysér data og opret handlinger, der knytter sig specifikt til identificerede udfordringer. Opret en handling, sæt en deadline, lav delopgaver, vælg ansvarlig og del handlingen med relevante personer. Vælg, hvem der skal have ret til at oprette og dele handlinger. Download handlingsrapport eller dele af den som Powerpoint eller PDF.

Udvidet virksomhedsprofil

Funktionaliteter i virksomhedsprofilen gør det meget nemmere at tilpasse målingerne til netop jeres behov:

• Differentierede administratorrettigheder: Det er muligt fx at give nogle personer administrator-rettigheder til GAIS-målingerne, mens andre personer har adgang til APV-målingerne. Mulighederne dækker alle målingstyper, og det er også muligt at differentiere mellem adgang til målinger og til handlinger.
  • Til/fravalg af anbefalinger: Det er muligt at til-/fravælge GAIS-anbefalinger i sine målinger via en indstilling på virksomhedsprofilen
  • Rettigheder i GAIS Handlingscenter: Vælg, hvem der skal have ret til at oprette og dele handlinger.

APV-måling (arbejdspladsvurdering)

I kan lave en fuld APV-måling via GAIS-platformen. Med GAIS får I en allround APV-løsning, der lever op til myndighedernes krav. GAIS´APV indeholder obligatoriske spørgsmål til psykisk arbejdsmiljø, fysisk arbejdsmiljø, stress og sygefravær. Dertil kan I tilvælge en række branchespecifikke spørgsmål samt selv formulere egne spørgsmål. I får en overskuelig digital  APV-rapport og mulighed for at downloade en rapport i PDF. Den enkelte medarbejder får også egen rapport.

Læs mere her

Ledelsesmåling

Ledelse er en afgørende, men også kompleks disciplin. Med “Faktormåling Ledelse” får jeres ledere og organisation et værktøj til træningsbanen. Ledelsesmålingen går i dybden med fire ledelsesdimensioner, som i særlig grad bidrager til at løfte medarbejdernes arbejdslyst. Målingen er designet på baggrund af Videncenter for God Arbejdslysts forskning i ledelsesbegrebet. Læs mere her.

Minirapporter - for teams med 3-4 deltagere

Adgang til high level mini-rapporter, der giver små afdelinger med 3-4 deltagere mulighed for at få en egen, men simplere rapport uden filtrering, segmentering og spredning, så vi holder fast i anonymiteten. Mini-rapporter kan indstilles for hver enkelt måling.

Heatmap

Få det store overblik over en måling med GAIS Heatmap: En visualisering, der i ét billede viser alle faktorer kombineret med fx alle afdelinger. Alle filtre kan bruges til sammenligning, ligesom det er muligt at se spørgsmålsniveau. Det er også muligt at se sammenligning med et valgt benchmark i heatmappet samt at oprette handlinger direkte i fra de tal, der springer i øjnene.

Tilføj flere ekstra spørgsmål

Med GAIS Premium eller GAIS Pro kan I tilføje ekstra spørgsmål til jeres måling. Normalvis har man mulighed for at tilføje 5 spørgsmål fra vores spørgsmålskatalog og 5 egne spørgsmål, men GAIS Premium og GAIS Pro kan tilføje 10 spørgsmål fra vores spørgsmålskatalog og 10 egne spørgsmål, dvs. op til 20 ekstra spørgsmål.

Virksomhedens logo på GAIS

I har mulighed for at brande GAIS med jeres eget logo. I kan uploade eget logo, som bliver synligt på GAIS-platformen i diverse rapporter og i PowerPoint og PDF-rapporterne. Læs mere her.

Download alle deltagernes kommentarer

Alle de kommentarer, som deltagerne i målingen har afgivet, kan downloades til en CSV-fil. Selvfølgelig helt anonymiseret.

Download alle udsnit

I kan sætte samtlige udsnitsrapporter til download med et klik.

Importér udsnit fra forrige måling

I kan nemt og hurtigt importere de samme udsnit som brugt i tidligere målinger.

Sammenlign udsnit med virksomhedens rapport

I kan vælge, om modtagere af udsnitsrapporter skal kunne benchmarke disse mod den samlede virksomhedsrapport.

Verificerede domæner

Virksomhedens domæne bliver låst - det betyder, at alle medarbejdere, der signer up på GAIS vil få besked om, at dette domæne er kontrolleret af virksomheden. Medarbejdere med emailadresser på domænet, kan ikke selv ændre emailadressen, da den er 'ejet' af virksomheden.

Gruppér flere målinger i samme serie

Få kombineret to eller flere målinger, som er oprettet uafhængigt af hinanden, så de optræder i samme serie. Fordelen ved at lægge dem i samme serie er, at det er lettere at se udviklingen over tid. Skriv til os, hvis du ønsker, at få samlet målinger.

Eksportér målingsdata til Excel

Med store målinger kan der være behov for at arbejde videre med sin GAIS-resultater i andre sammenhænge. Med Excel-download af rapporten er det muligt at se jeres data fordelt ud på målingens filtre.

Nærmeste leders navn i spørgeskemaet

I spørgeskemaet kan der være behov for at præcisere over for medarbejderen, præcis hvilken leder, der er tale om, når spørgsmålene i ledelsesfaktoren skal besvares. Dette kan slås til og fra per måling.

Funktioner kun for GAIS Premium-abonnenter

KIOSKOpret måling uden individuelle e-mailadresser (kun GAIS Premium)

Hvis der er medarbejdergrupper i din virksomhed, der ikke har egne e-mailadresser, har du som GAIS Premium abonnent mulighed for at gennemføre virksomhedsmålingen alligevel. Dataindsamlingen vil ske dels via datafil og dels som en "manuel indsamling". Læs mere her.

Lav egne e-learningsprogrammer (kun GAIS Premium)

En måling kan aldrig være målet i sig selv, og derfor handler det om, hvordan indsigten fra en GAIS-måling kan skabe udvikling hos medarbejdere, ledere og organisation. GAIS tilbyder allerede en hel række programmer, artikler og værktøjer, men for GAIS Premium virksomheder er det også muligt at skræddersy egne digitale udviklingsforløb, der præsenteres for medarbejderne i forlængelse af deres GAIS-måling. Vi kalder disse forløb for Programmer.  Læs mere her

Mulighed for integration til andre systemer (kun GAIS Premium)

Som GAIS Premium-kunde er der mulighed for at integrere GAIS til et eksisterende system - fx HR-system. Selve afdækningen af integrationen og implementering af den kræver nærmere undersøgelse og dialog for at definere omfang af løsningen. Integrationer er i udgangspunktet tilkøb til en favorabel pris.