Del eller download din virksomhedsrapport

Du kan let downloade din rapport og dele den med andre. Du kan også dele din rapport med en GAIS-partner - her ser processen lidt anderledes ud.

 

Del din virksomheds- eller teamrapport

Når du vil dele en virksomheds- eller teamrapport med en anden, går du ind under Målinger øverst på siden. Du finder kortet på den rapport, du vil dele. 

 

Her trykker du på Rediger-knappen nederst på kortet.

Klik på tandhjulet i øverste hjørne og vælg Deling. Indtast emailadressen på den, du vil dele med og tryk på Tilføj. Herefter vil personen modtage en email med et link til rapporten, der nu er delt. Hvis målingen består af en hel serie af flere delmålinger, er det hele serien, du deler.

Du kan dele rapporten med alle de personer, du ønsker.


Når en virksomhedsadministrator deler udsnitsrapporter med fx en afdelingsleder, er det muligt for administratoren at indstille, om det skal være muligt for modtageren at filtrere på det udsnit. Dette kan indstilles per udsnit per person.Personer, som rapporten er delt med, vil kunne se rapporten på siden Delt med mig.

Når du deler din rapport, har de personer, du deler rapporten med, adgang til bruge GAIS´ digitale funktioner - fx dykke ned i besvarelserne på de enkelte spørgsmål, undersøge spredningen, se kommentarer mm. 

 

Del et udsnit af en virksomhedsrapport

Du kan også vælge af dele  rapporten fx et udsnit af din virksomhedsrapport med en eller flere personer. Det kan for eksempel være afdelingsledere i din organisation. Når du deler et udsnit, har de personer, du deler udsnittet med, adgang til bruge GAIS´ digitale funktioner inden for det givne udsnit.

Find den rapport, du vil dele et udsnit fra, og tryk på Rediger. Gå til Data Udsnit.


Til forskel fra at dele hele rapporten vælger du her blot det udsnit, du ønsker at dele og trykker Del. I boksen står, hvilket udsnit du er på vej til at dele. Indtast en emailadresse på den person, du ønsker at dele udsnittet med og tryk Tilføj.

Nederst i boksen ser du de personer, som udsnittet er delt med. Hvis der er personer, som du ikke længere ønsker at dele udsnittet med, trykker du på Fjern ud for den persons email-adresse.

Nederst i boksen ser du de personer, som udsnittet er delt med. Hvis der er personer, som du ikke længere ønsker at dele udsnittet med, trykker du på Fjern ud for den persons email-adresse.

Personen, du har delt rapporten med, får en mail med et link til at se den delte rapport.


Vedkommende kan også finde rapporten ved at logge ind og trykke på Delt med mig i sin målingsoversigt.

 

Tillad sammenligning med den overordnede virksomhedsrapport

Hvis du ønsker at give tilladelse se, at personer, som du deler udsnittet med, kan sammenligne udsnittets scorer med hele virksomhedens samlede scorer, kan du slå denne funktion til ved at trække knappen til højre og derefter trykke Gem.  Nu kan de personer, du har delt udsnittet med, vælge kategorien Virksomhedsrapport, når de vil benchmarke deres resultater.

 

 

 

Del din rapport med en GAIS-partner

Hvis du har et samarbejde med en GAIS-partner, og I har oprettet forbindelse via GAIS, kan partneren anmode om at få adgang til en eller flere af dine GAIS-rapporter.

Du modtager en mail fra partneren med en anmodning. Hvis du vil dele rapporter med partneren, trykker du på den grønne knap i mailen. 

Herefter bekræfter du, at du har en forbindelse til den pågældende partner.

Herefter har du mulighed for at vælge, hvilke rapporter du vil give partneren adgang til. Husk - partneren har kun mulighed for at læse rapporterne - ikke redigere dem. 

 

Tjek, hvad din GAIS-partner har adgang til 

Hvis du på et senere tidspunkt vil tjekke, hvilken partner, du har delt hvilke rapporter med, kan du gå ind i din virksomhedsprofil.


Her kan du se og ændre status på den adgang du har givet GAIS-partneren.

 

 

Download din virksomheds- eller teamrapport som PowerPoint, PDF og XLXS

Du kan også vælge at downloade din virksomheds- eller team-rapporten som PowerPoint (PPTX), PDF-fil eller excel (XLXS) - sidstnævnte er kun for vores Premium kunder. Den downloadede rapport kan du gemme eller fx selv vedhæfte i en e-mail senere.


Sådan ser rapporten ud i excel:

På forsiden af den rapport, du ønsker at downloade, finder du Download i bunden af venstre menu.

 

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen