Brug for ekstern facilitering?

Har I efter trivselsmålingen behov for en ekstern sparringspartner og rådgiver til at facilitere jeres processer, anbefaler vi, at jeres organisation får tilknyttet én af vores certificerede konsulenter.

GAIS har over 60 konsulenter tilknyttet, der alle er certificeret i brugen af trivselsplatformen. Udover at de alle har særlige kompetencer i brugen af GAIS som trivselsværktøj, har de også konkret erfaring og ekspertise inden for bl.a.:

• Ledelsessparring
  • Strategisk rådgivning
  • Medarbejderudvikling
  • Kulturanalyse
  • Talentudvikling
  • Facilitering af trivselsforløb og workshops.

Se listen af certificerede GAIS-konsulenter her:
https://gais.dk/behov-for-en-ekstern-sparringspartner-til-trivselsarbejdet/