Produktoverblik for virksomheder

GAIS tilbyder forskellige produkter til virksomheder:

GAIS Basic

Den grundlæggende platform til jer, der gerne vil bruge GAIS på egen hånd og er maksimum 100 medarbejdere.

GAIS Pro

Platformsabonnement med adgang til værdifulde ekstra features som APV-måling, Ledelsesevaluering, Handlingscenter, Heatmap og meget mere.

GAIS Premium

Adgang til samtlige funktioner på platformen samt rådgivning og sparring fra fast tilknyttet GAIS-specialist.

Læs meget mere her:
https://gais.dk/priser/

Få hjælp til vælge den rette løsning med en personlig præsentation af GAIS:
https://gais.dk/book-demo/