Faktormåling Balance spørgeskema

Vedhæftet er en oversigt over de spørgsmål, der indgår i målingen, hvis I laver en faktormåling specifikt om “Balance”. De 16 obligatoriske spørgsmål er inspireret af den undersøgelsesmodel, som ligger bag rapporten “Balance - harmoni eller hamsterhjul”, som er udgivet af Videncenter for God Arbejdslyst.

OBS: Vær opmærksom på, at adgang til Faktormåling Balance kræver GAIS Pro eller GAIS Premium-abonnement

Spørgeskemaets opbygning

Spørgeskemaet tager udgangspunkt i en række obligatoriske spørgsmål til tre dimensioner af balance. Dertil er der et katalog med tilvalgsspørgsmål. Indholdet i disse er sammensat på baggrund af grundig research og med inddragelse af spørgsmål fra efterprøvede surveys.

Dertil er det muligt at tilføje egne formulerede spørgsmål.

Vedhæftede filer (1)