Vis GAIS-scorer på jeres website med Open Score

Vis omverdenen, hvordan arbejdslysten er i jeres virksomhed. Med GAIS OpenScore kan I integrere de overordnede scores fra en GAIS-måling på jeres website ved at kopiere et lille script ind på de websider, I ønsker. Se, hvordan Become og Birch Ejendomme benytter sig af OpenScore:

Become

Birch Ejendomme

Læg jeres GAIS-score på jeres website og vis nye kandidater og andre, at I arbejder med arbejdslyst og trivsel.

Sådan viser I jeres GAIS-score

Find GAIS OpenScore på jeres virksomhedsprofil.

Vælg måling

Vælg hvilken måling, I gerne vil vise score fra.

Vælg Banner eller Badge

Du kan selv vælge, hvilke type Open Score du vil vise. Banner er den fulde version, hvor badge blot viser

jeres score, firmanavn og målingens årstal.

Vælg farve

Det er muligt at skifte Farvetema på Open Score Badge til lys eller mørk:

Vælg størrelse på Banner

Vælger I at bruge banner, kan I selv justere størrelsen.

Hvis Automatisk størrelse er slået til, vil størrelsen på den widget, der indeholder GAIS-scorerne, automatisk tilpasse sig den side, den bliver lagt på. Størrelsen er altså responsiv.

Hvis I slår Automatisk størrelse fra, kan I på forhånd bestemme størrelsen ved at trække i højre side af boksen.

Kopier script og læg på eget website

Helt konkret lægges GAIS OpenScore på jeres eget website, ved at det lille script i boksen til højre kopieres og lægges (embeddes) ind i HTML-koden på websitet. Den webansvarlige i virksomheden vil vide, hvordan det gøres.

Koden hentes nu live fra GAIS. Det vil sige, at det ikke er et billede af GAIS-scorerne, der ligger på jeres website, men at data hentes direkte fra jeres GAIS-måling og udstilles i en boks med den størrelse, I har valgt. Det vil sige, at hvis der kommer nye medarbejdere til, der svarer på en måling, vil deres svar automatisk afspejles i scoren.

Slå OpenScore til og fra

Med kill-switch knappen kan I slå GAIS OpenScore til og fra - dette vil slå igennem alle de steder, hvor scriptet bruges.

Du kan se en liste over, hvor jeres OpenScore optræder, så I har et samlet overblik over de websider, hvor scriptet er aktivt.