Gå på opdagelse i demo-målinger

Du har mulighed for at gå på opdagelse i en demo-måling for en fiktiv virksomhed. På den måde kan du se, hvordan en virksomhedsrapport ser ud, og du kan blive fortrolig med de forskellige funktionaliteter og muligheder.

Demo-målingen giver dig både et visuelt og indholdsmæssigt indtryk af, hvordan din GAIS-rapport kommer til at se ud, når du har lavet både en og flere virksomhedsmålinger.

Sådan finder du demo-målingen

Så snart du har oprettet en bruger og er logget ind, kan du tilgå demo-målingen.

Har du ikke lavet en virksomhedsmåling før, er demo-rapporten ikke synlig med det samme. Så skal du blot vælge Mål arbejdslysten.

Og tryk på Se en demomåling.

Hvis du tidligere har lavet en virksomhedsmåling, klikker du Målinger i toppen af skærmen.

Her finder du demomålingen, der er markeret med et grønt banner.

Demomålingen viser alle GAIS´ funktioner

Demomålingen er lavet i en fiktiv virksomhed kaldet Demo Virksomhed Aps. Du kan se og orientere dig i alle GAIS´grundfunktioner ved at undersøge demorapporten. Du kan se scorer på faktorer og spørgsmål, spredning i besvarelser, virksomhedens styrker og svagheder, forslag til prioriteringer og anbefalinger til handlinger. Du kan også se, hvordan kommentar- og dialogfunktionen fungerer i praksis og det samme med tilføjelse af ekstra spørgsmål. Da demomålingen er en gentagen måling kan du også se udviklingen over tid i den fiktive virksomhed og sammenligne resultater fra de to målinger med hinanden.

For bedst at kunne forstå kommentarer mm i demomålingen kommer her lidt baggrundsinfo om den fiktive ”Demo Virksomhed Aps”:

BRANCHEB2B-virksomhed, der sælger sikkerhedsudstyr til byggepladser, vindindustri m.m.

ORGANISATION:  47 medarbejdere. Hovedsæde placeret i Odense + salgskontorer i København og Aarhus. Salgafdelingerne i Aarhus og Aalborg har fælles teamleder.

HOVEDKONTORPå hovedkontoret i Odense findes funktionerne HR & Administration, Salg, Marketing og Indkøb/lagerstyring ( 7 ansatte incl. leder).

HISTORIK:  57 år gammel virksomhed, der løbende har udvidet produktporteføljen. Har haft  4 års recession og måtte lige inden første GAIS-måling i 2019 afskedige 17 medarbejdere – heraf 10 medarbejdere på hovedkontoret. Siden de tog deres første GAIS-måling i 2019, har økonomien stabiliseret sig, og der er større optimisme at spore i virksomheden.

KULTUR:  Virksomheden har ikke før dette forløb med GAIS været vant til at arbejde målrettet med trivsel og trivselsmålinger. Organisationen har i forlængelse af den første GAIS-måling indført 1:1-samtaler hver 3. måned, hvor de tager udgangspunkt i målingens resultater.