Frekvenstyper i GAIS

Hvor tit vil du udsende målingen? Vælg mellem en række forskellige målingsfrekvenser alt efter jeres behov. Frekvensen bestemmer, hvor ofte deltagerne skal besvare målingen, og hvor mange spørgsmål de skal svare på hver gang.

Vælg mellem disse målingsfrevenser

Enkeltstående måling: Vælg en enkeltstående måling, hvis du kun ønsker at måle arbejdslysten i jeres virksomhed én gang. Du kan vælge, om den enkeltstående måling skal være en fuld GAIS-måling med 38 spørgsmål eller en Quick GAIS-måling med 9 spørgsmål.

Lavfrekvent måling: Vælg en lavfrekvent måling, hvis du ønsker at gentage målingen enten årligt, halvårligt eller kvartalsvist.  Du kan vælge, om den lavfrekvente måling skal være en fuld GAIS-måling med 38 spørgsmål eller en Quick GAIS-måling med 9 spørgsmål.

Højfrekvent måling: Vælg en højfrekvent måling (puls), hvis du ønsker at udsende målinger ofte og i mindre portioner. Det kaldes en pulsmåling, og du kan vælge at udsende målingen månedligt, hver anden uge eller hver ugePulsmålingen starter med en Fuld GAIS-startmåling, der bruges som benchmark for den efterfølgende pulsmåling. Når pulsmålingen sættes i gang, opdeles Fuld GAIS spørgeskemaet i mindre portioner, der udsendes til deltagerne med den frekvens, I vælger. Du kan ikke vælge en Quick GAIS, hvis du vil lave en højfrekvent måling.