Redigér og tilføj deltagere til en igangværende måling (ikke organisation)

Vigtigt! Denne artikel gælder kun, hvis du ikke bruger Organisation.

Er jeres GAIS virksomhedsprofil opsat med Organisation, skal I i stedet følge denne guide: Sådan redigerer du i og opdaterer din organisation.


___


Har du oprettet din måling ved brug af datafil eller manuelt har tilføjet dine medarbejdere, kan du kan altid følge denne guide for at tilføje nye deltagere til din måling, efter den er sendt afsted.

Hvis I har oprettet jeres måling ved brug af Organisation, skal du i stedet bruge denne guide: 

 

Log ind på GAIS og vælg Målinger i den øverste bjælke. 

Vælg den måling, du gerne vil tilføje deltagere til, og tryk på Rediger

 

Tilføj nye deltagere til målingen

Du kan tilføje nye deltagere til din måling - både hvis du har inviteret via en importeret fil og manuelt. Gå ind i fanen Deltagere. Her tilføjer du de nye deltagere i felterne E-mail og Navn. Tryk på Tilføj for hver ny deltager. Når du har tilføjet dem, du ønsker, skal du trykke på Gem og  Send nye invitationer i højre side af den øverste bjælke.


 

TILFØJELSE AF EKSTRA DELTAGERE: Nogle gange er trivselsmålingen skudt i gang og så finder man ud af, at der mangler en deltager eller to. Det er muligt efter igangsættelse af måling at tilføje alle relevante filtre på de deltagere, der bliver tilføjet manuelt senere i processen.

 

Start med at vælge rediger måling og gå til Deltagere. Her kan du skrive navne og mail adresser ind på de nye deltagere, som set på billedet ovenfor.

Når du har tilføjet en ny bruger, vil denne blive markeret med et rødt udråbstegn, som indikerer at der er rettelser, man skal være opmærksom på.

Du skal derfor vælge blyants-ikonet for at redigere deltageren.


Nu får du mulighed for at tilføje de samme filtre, som du oprettede i datafilen og som allerede er tilføjet på de eksisterende deltagere:


Ud for hvert filter er der et lille spørgsmålstegn. Det er en hjælp til at huske præcis hvordan filtrene er defineret i CSV-filen.

Det er vigtigt at de nye deltageres data svarer præcis til informationerne i CSV-filen.


Ud fra spørgsmålstegnet ved du altså, at du skal angive et aldersinterval og ikke skrive fx 32,toogtredive, fødselsdato eller lignende.


Når det er gjort, skal du klikke "Gennemse og send nye invitationer" - du sender altså ikke invitationer ud til de deltagere, der allerede har modtaget dem. Kun til de nye, du netop har tilføjet.


OBS: En ny datafil overskrider den gamle: Vær opmærksom på, at hvis du uploader en ny datafil med de nye deltagere, vil den overskrive den eksisterende datafil. 

 

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen