GAIS spørgeskema (download på dansk)

Fuld GAIS' spørgeskema version består af 38 spørgsmål der er baseret på 7 faktorer, som er vigtige for arbejdslysten.

GAIS bygger på en valid model

GAIS bygger på de faktorer, spørgsmål, datagrundlag og analyser, der er forfinet og gennem arbejdet med God Arbejdslyst Indeks. God Arbejdslyst Indeks, der kortlægger, validerer og løbende måler på de syv vigtigste faktorer for arbejdslysten, er udviklet i samarbejde mellem Krifas Videncenter for God Arbejdslyst, Kantar Gallup, Epinion Institut for Lykkeforskning.

GAIS står derfor på et solidt grundlag. Læs mere om modellens validitet her.

38 spørgsmål

Målingens 38 spørgsmål fordeler sig på spørgebatterier til de syv faktorer samt et særskilt spørgebatteri, der indfanger den overordnede arbejdslyst. Til sidst er der et rangeringsspørgsmål, hvor deltagerne bliver bedt om at rangere de 7 faktorer i forhold til oplevet vigtighed.

Valg af målingsfrekvens bestemmer antallet af spørgsmål

Hvis I vælger at lave en enkeltstående, årlig, halvårlig eller kvartalsvis fuld GAIS-måling, bliver alle 38 spørgsmål sendt til deltagerne på én gang.

Hvis I derimod vælger en såkaldt pulsfrekvens, opdeles spørgeskemaet med de 38 spørgsmål i portioner, der udsendes til deltagerne med den frekvens, I vælger. I kan vælge mellem hver uge, hver anden uge og hver måned. Antallet af spørgsmål i hver måling afhænger af frekvensen.

Spørgeramme på flere sprog

GAIS-målingen kan laves på flere forskellige sprog. Se her, hvilke sprog vi tilbyder.

Vedhæftede filer (1)