Køb et virksomhedsabonnement

Har I brug for hjælp til opsætning af målingen og brugen af platformen generelt, anbefaler vi at tegne et virksomhedsabonnement. Det har mange fordele. Vi har to forskellige abonnementer.

GAIS Pro

Platformsabonnement med adgang til værdifulde ekstra features som APV-måling, Ledelsesevaluering, Handlingscenter, Heatmap og meget mere. Derudover support.

GAIS Premium

Adgang til samtlige funktioner på platformen samt rådgivning og sparring fra fast tilknyttet GAIS-specialist og support.

Læs meget mere her:
https://gais.dk/priser/

Book et demomøde

Få hjælp til vælge den rette løsning med en personlig præsentation af GAIS:
https://gais.dk/book-demo/