"Mit GAIS" - dit overblik

"Mit GAIS" er din personlige oversigtsside. Her kan du hurtigt få et overblik over din brug af GAIS.

Her finder du "Mit GAIS"

På mobilen finder du altid  "Mit GAIS" i menuen i øverste, venstre hjørne.

Tryk på huset, og du kommer til "Mit GAIS". Mit GAIS er altså dit "hjem" i GAIS.

På computer finder du altid Mit GAIS i en fane øverst på siden med et hus-ikon.

Det indeholder "Mit GAIS"

GAIS giver dig et overblik over din personlige aktivitet i GAIS  - baseret på, hvad der er mest aktuelt og relevant for dig. Mit GAIS kan fx indeholde information om:

• hvis du har nye spørgsmål, der skal besvares
  • hvis du har ubesvaret dialog omkring fritekstkommentarer
  • din seneste virksomhedsmåling, hvis du har en sådan
  • anbefalede eller igangværende læringsprogrammer til dig
  • nyheder fra GAIS

Sådan ser "Mit GAIS" ud i mobilversion:

Og i en PC-version.

Påmindelser/ notifikationer

Notifikationer hjælper dig til at bevare overblikket over din aktivitet i GAIS. Måske har du flere GAIS-målinger kørende samtidigt, som du holder øje med. Måske er du inviteret til at besvare en måling, eller måske er der nye programmer, som er anbefalet til dig eller svar på en dialog mellem medarbejder og leder? Du finder dine notifikationer øverst til højre ved siden af dit navn ved at trykke på klokke-ikonet.

Mine aktiviteter

Mine aktiviteter er et "bibliotek" over de læringsprogrammer, du enten er i gang med, har afsluttet eller er blevet anbefalet til dig samt de artikler og værktøjer, du gennem tiden har markeret som favoritter.

Mine aktiviteter er altså din genvej til al den inspiration, GAIS målretter og tilbyder dig i dit arbejde med arbejdslysten.

På mobil finder du Mine aktiviteter ved at trykke på menuen i øverste, venstre hjørne.

På computer finder du Mine aktiviteter i drop down-menuen i øverste, højre hjørne.

Mine programmer

Under Mine programmer finder du oversigter over de læringsprogrammer, du er i gang med, har gennemført og er blevet anbefalet.

Favoritter

Her finder du de artikler og værktøjer, som du gennem tiden har markeret som favoritter. Altså nogle, du gerne vil vende tilbage til på et senere tidspunkt. Du  markerer en artikel eller værktøj som favorit ved at trykke på på det lille flag i nederste, højre hjørne på kortet.