Ændr enkeltstående måling til en serie

Det er store fordele i at gentage dine virksomhedsmåling med jævnlige mellemrum i en serie. På den måde kan du følge udviklingen i trivslen i din virksomhed eller team.  

 

Læs om fordele ved at skabe rytmer i trivselsmålinger og GAIS' anbefaling til frekvenser.


Målinger i en serie

Hvis du vælger at tilføje nye målinger til en enkeltstående virksomhedsmåling, vil de målinger, du foretager over tid, "bo" i den samme virksomhedsmåling. Det vil sige, at du ved at gå ind i virksomhedsmålingens oversigtskort kan "bladre" fra den ene måling til den næste, og du kan sammenligne de forskellige målinger og dermed følge udviklingen over tid. 


OBS: Hvis du er GAIS Pro-kunde og gerne vil benytte "Organisation" i den nye måling men ikke har gjort det i en tidligere, er det ikke noget problem. Du opretter blot din organisation og henter data fra den i den nye måling. Det er blot MEGET VIGTIGT, at filtre er kaldt det samme i den nye organisation som i den tidligere måling, hvis du gerne vil kunne følge udviklingen mellem de to målinger. 

 


Sådan sætter du en enkeltstående måling op til at blive en del af en serie

Gå ind under Målinger og find kortet på den måling, du vil gentage. Tryk på Rediger. Det kan både være en måling, der er i gang og en afsluttet måling. 

Nu kan du vælge, med hvilken frekvens du vil sende de næste målinger ud. Du vælger ved at krydse af i den frekvens, du ønsker. Læs her om de forskellige frekvenstyper

Du vælger også hvilken målingstype, du ønsker.


Fuld GAIS:  Spørgerammen til Fuld GAIS består af 40 spørgsmål. De 40 spørgsmål fordeler sig på spørgebatterier til 7 faktorer med betydning for arbejdslysten samt et særskilt spørgebatteri til den overordnede arbejdslyst. Se Fuld GAIS spørgeramme her


Quick GAIS:  Spørgerammen til Quick GAIS består af ét spørgsmål til den overordnede arbejdslyst og ét spørgsmål til hver af syv faktorer, der har betydning for arbejdslysten. Det er altså Fuld GAIS i kondenseret og forenklet form. Med Quick GAIS får man en indikation, som man følge op med dialog eller måske en mere dybdegående måling. Se Quick GAIS´ spørgeramme her.  

 

Afhængigt af dit frekvensvalg vil tidslinjen under frekvensvælgeren nu vise, hvornår din næste måling efter planen skal sendes ud. I ovenstående tilfælde er det efter tre måneder.

 


Find og rediger i kladden til din næste måling

Den grå farve i tidslinjen viser, at der er tale om en kladde til en kommende måling. GAIS har allerede oprettet en kladde til den næste måling, som du med det samme eller på et senere tidspunkt gå ind og ændre i opsætningen af.

Du finder kladden til den næste måling  ved at klikke på pilen til højre i den øverste blå eller grønne barre. Baren er blå, hvis din måling er igangværende og grøn, hvis den er afsluttet.

Læs her, hvordan du retter i kladden til kommende målinger.

 

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen