"Arbejdslyst Hjemmefra" spørgeskema

GAIS Arbejdslyst Hjemmefra er en type måling fra GAIS, der meget specifikt fokuserer på trivsel og arbejdslyst for dem, der arbejder hjemmefra. De 6 specifikke faktorer, spørgsmål og anbefalinger er målrettet den situation, hvor team arbejder hjemmefra.

 


Blev til i foråret 2020 under Corona-krisen

I foråret 2020 fik store dele af det danske arbejdsmarked for alvor prøvet kræfter med hjemmearbejde som konsekvens af Corona-krisen. Midt i den nye virkelighed udviklede vi i lyn-tempo en variant af vores klassiske GAIS-måling og trivselsplatform, der ikke bare fokuserede på arbejdslyst, men helt specifikt og målrettet på hjemmearbejdslysten. Arbejdslyst Hjemmefra var et initiativ, vi i GAIS skabte som et bidrag til det samfund, vi er en del af. ....og er fortsat relevant

Mange arbejde fortsat hjemmefra. Enten på grund af periodevise corona-betingede nedlukninger, eller fordi det er blevet en ny arbejdsform. Derfor er "Arbejdslyst Hjemmefra" fortsat en relevant variant af GAIS-målingen. 

Når alle arbejder på distancen, kan vi godt miste følingen. Lederens føling med medarbejderen. Med teamet som helhed. Kollegernes føling med hinanden. Og alles føling med opgaver og mål. GAIS’ Arbejdslyst Hjemmefra-måling er en hjælp til ledere, medarbejder, teams og virksomheder med at få fornemmelse af trivslen, når arbejdsbejdslokationen er "hjemmefra".

 


Hvordan fungerer målingen?

Arbejdslyst Hjemmefra er fuldstændigt frit tilgængelig for enhver virksomhed, team eller enkeltperson. Find målingen her: arbejdslysthjemmefra.dk. 

Den fungerer som en selvstændig måling og kan altså ikke kobles sammen med eller sammenlignes med de klassiske GAIS-målinger.

 


Spørgeskema

GAIS Arbejdslyst Hjemmefra måler hjemmearbejdslysten og seks faktorer, der har betydning for hjemmearbejdslysten. Målingen bygger ikke på en valideret faktormodel, ligesom spørgerammen i den klassiske GAIS-måling (læs mere om GAIS-modellens validitet). Da målingen blev udviklet i lyntempo i første del af Corona-krisen, var der ikke tid til at lave en såkaldt faktormåling som grundlag.

Men de seks faktorer og de underliggende spørgsmål i GAIS Arbejdslyst Hjemmefra er inspireret af den klassiske GAIS-model - og alt er udviklet i samarbejde med Videncenter for Gode Arbejdslyst. 

 
 

Vedhæftede filer (1)

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen